sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

TUUNAUSTA.


Kuva huono, mutta sain tämän leluhyllyn jos oikein muistan niin vauvana. :) En tahdo siitä luopua, joten tuunasin sen kivemmaksi! Lisää näitä päällystepapereita tarvii hakea, kun toinen pitkä seinä jäi ilman ja kaapinovet! :) Mutta nyt kelpaa taas kun kaappi saanut ihan uuden ilmeen <3 

Tää muutto on vähän pitkittyny, kun ollaan Jaren ja Henrinkaa kolmisteen tehty. Tai siis Henrinkaa kaksisteen, Jare hyppelee perässä. Henrin kaveri oli auttaas astianpesukonees, pakastimes ja pyykinpesukonees joten jotain apua sentään saatu, pointsit siitä! Kaikki huonekalut+isommat jutskat tuotu, paitti terassin rottinkisarjat.. Mutta pikkukamaa vanhalla asunnolla vielä paljon. Vikaan päivään asti aikaa, joten ei nyt hätä onneksi ole. 

Jare sai ikeasta uudet hienot kalusteet ! 


Tuli karsittua taas Jaren vaatteista ikeakassillinen pois, mutta tässä kaapissa ei ole vielä kokosisältö. En tiedä mahtuuko kaikki. :( Lisähyllyjä jos hakee, niin sitten voisi paremmin. 

Oltiin eilen äitinikummipojan/serkun rippijuhlissa+synttäreillä. Jarelle sanoin aamulla että mennään rippijuhliin niin poika totesi takas,- joo, ippiääää! --- Eeeeeeeei, ei trippiä. No mitenkä vaan. Me mentiin sit trippijuhliin.:) 

Lähetä kommentti